ZK5: Zomerkamp – Fantastic Beasts – de kraken

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : van woensdag 31 juli tot/met zaterdag 10 augustus 2024 
Plaats : in heem Zonnedauw van De Brink, Bosbergen 1 te 2200 Herentals
GSM : 014 21 15 33

Een autocar brengt de kinderen naar heem Zonnedauw van De Brink te Herentals
Je vind binnenkort hieronder de busregeling. 

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Zomerkamp 5

Fantastic Beasts: kraken  
De zoektocht naar kraken

De Kraken is een mythisch wezen dat voorkomt in de Scandinavische folklore. Het wordt vaak afgebeeld als een reusachtige inktvis of octopus die in de zee leeft. De Kraken (of ‘achtarm’) zou naar verluidt waargenomen voor de kusten van Noorwegen en Groenland. De verhalen rond de kraken zijn waarschijnlijk gebaseerd op waarnemingen van werkelijk bestaande dode dieren, die wellicht aangespoeld zijn op het strand. De Kraak of reuzeninktvis zijn terug te vinden in de boeken van Jules Verne Twintigduizend mijlen onder zee uit 1870 of Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest uit 2006.

Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar Groenland. We volgen onbekende sporen, overwinnen hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengen :  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  295 euro of kortingsprijs 260 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen


Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

 

Ga naar inschrijving kampen