TTK: tentenkamp in Fort Oelegem

ZOMERVAKANTIE: 

TK: Tentenkamp in het Fort van Oelegem (Ranst) (vanaf 12 jaar)
Datum : van zaterdag 31 juli omstreeks 12:30 u. tot dinsdag 10 augustus 2021 om 15 uur 
Plaats : Goorstraat, 19, 2520 Oelegem (Ranst)

Om het corona-virus buiten onze kampen te houden zijn nog  hygiëne-maatregelen van kracht. 

In principe brengen de ouders de kinderen zelf naar het Fort van Oelegem. Zij worden verwacht tussen 12:30 en 13 uur. Het vertrek op de laatste dag is voorzien om 15 uur. Er is een mogelijkheid om aan te sluiten bij de reisroute van de autocar tot Berchem. Vervolgens haalt de leiding de deelnemers daar op en brengt iedereen naar de kampplaats. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.
De aangepaste uurregeling (25/7/2021) :

In 2021 kiezen we voor het jaarthema “Out of the BOX’

 
out of boxTentenkamp 2021

Dit jaar wordt – en niet alleen omwille van corona –  een speciaal kampjaar.  We willen activiteiten doen die “out of the box” zullen zijn, anders dan gewoonlijk, uitdagend, onverwacht.

Ben je tussen 12 en 16 jaar oud en avontuurlijk aangelegd?
Houd je van het buitenleven en trek je er graag op uit? We verblijven gedurende 11 dagen in het Fort van Oelegem – een verlaten militaire basis – waar ook vleermuizen zich thuis voelen.

We zetten onze eigen tenten op, koken zelf ons potje bovenop de bunker. Iedereen draagt zijn steentje bij om er een onvergetelijk kamp van te maken! We trekken er elke dag op uit. Elke avond sluiten we af met een kampvuur en straffe verhalen. Het leven in en rond het tentenkamp is de uitgesproken plaats om jezelf te bewijzen!
Voor het tentenkamp zorgt u zelf voor vervoer. 


Meebrengen
:  zie bagagelijst kamp

Opgelet : We brengen 99% van de tijd in de buitenlucht door, dus beter iets te veel kledij dan te weinig. We slapen niet in het fort-gebouw zelf, maar in tenten op het binnenplein van het fort. Voorzie dus in een veldbedje met matras, of slaapmatje en breng een slaapzak mee. Opgelet, vergeet je zwempak niet !

Deelname in de kosten :  285 euro of kortingsprijs 250 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953.
Zie ook kortingen

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag

IMG_2444
 

Ga naar inschrijving kampen