TK: Tentenkamp in Fort Oelegem

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : vanaf  woensdag 31 juli tot/met zaterdag  10 augustus 2024  in het Fort van Oelegem (Ranst) 
Plaats : Goorstraat, 19, 2520 Oelegem (Ranst)

In principe brengen de ouders de kinderen zelf naar het Fort van Oelegem. Zij worden verwacht tussen 12:30 en 13 uur. Het vertrek op de laatste dag is voorzien om 15 uur. 
Er is een mogelijkheid om aan te sluiten bij de reisroute van de autocar vanuit Brugge of Gent tot Berchem station. Vervolgens haalt de leiding de deelnemers daar op en brengt iedereen naar de kampplaats.  Neem daarvoor contact op met het secretariaat.

In 2023 kiezen we voor het jaarthema Fantastic Beasts

 
Dit fietskamp richt zich naar jongeren van 12 t.e.m 18 jaar. Je moet wel wat avontuurlijk en ondernemend zijn ! 
Hierbij is een goede samenwerking onze boodschap!

 
Tentenkamp in het Fort van Oelegem


Het tentenkamp in Fort Oelegem We verblijven gedurende 11 dagen in het Fort van Oelegem. Dat is een voormalige militaire basis onderdeel van de verdedigingsgordel rond Antwerpen, waar nu ook vleermuizen zich thuis voelen. Het Fort is enkel toegankelijk met een loopbrug en omringd door een watergracht. We verblijven midden in een unieke omgeving, in de bosrijke natuur op een afgesloten terrein.
We zetten onze tenten op een grasveld binnen de muren van het fort. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden om allerlei toffe, uitdagende activiteiten te doen ! We slapen in tenten, maken ons eigen stoofpotje, sjorren onze eigen banken en tafels, organiseren ons kampvuur,… We sporten, zwemmen, doen uitstappen naar de Lilse Bergen, …

Voor het tentenkamp zorg je zelf voor vervoer. Op vraag zorgen we mee voor carpooling of kan je meerijden met de autocar vanuit de verschillende opstapplaatsen


Meebrengen
:  zie bagagelijst kamp

Opgelet : We brengen 99% van de tijd in de buitenlucht door, dus beter iets te veel kledij dan te weinig. We slapen niet in het fort-gebouw zelf, maar in tenten op het binnenplein van het fort. Voorzie dus in een veldbedje met matras, of slaapmatje en breng een slaapzak mee. Opgelet, vergeet je zwempak niet !

Deelname in de kosten :  295 euro of kortingsprijs 260 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook kortingen

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag

IMG_2444
 

Ga naar inschrijving kampen