Kookouders gezocht

Gezocht : kookouders of kookfamilies

Wij zoeken nog enkele keuken-pieten of -princessen ter versterking en/of vervanging van bestaande kook-families tijdens alle komende kampen en/of cursussen.

We zoeken kookploegen die zich minstens voor zes dagen of een halve kampperiode willen engageren als kookploeg op onze kampen, en/of op een vormingsweekend en/of cursus. We organiseren elk jaar 11 kampen die steeds plaatshebben tijdens de schoolvakanties.  Daarnaast plannen we ook een 3-tal vormingsweekends en meerdere vormingscursussen.

Je mag een alleenstaande of een koppel zijn, vrienden of familieleden, oud-leiding of ouders van kinderen,  … het maakt allemaal niet uit  als je maar graag eten bereidt voor een groep kinderen en hun leiding. Er is een ontbijt, een middagmaal, vier-uurtje en een avondmaal.  Voor de leiding is er ’s avonds meestal nog iets kleins voorzien.

Ben je niet gewoon om te koken voor grotere groepen, geen nood, je kan ook mee als keuken-hulp. De keukenploegen staan onder begeleiding van ons secretariaat, die de menu’s mee afspreekt en ook de meeste aankopen doet.  Van de kookploegen wordt verwacht dat ze loyaal meewerken met de kampleiding. De overige tijd kan vrij ingevuld worden. De keukenploeg kan beschikken over een eigen slaapkamer.

Iets voor jou ? Laat ons snel iets weten aub !! Suggesties steeds welkom !

Zie: Jeugdvakanties Duinen-Heide – Gezocht kookouders of kookfamilies (giveaday.be)
Zie: Kookouders gezocht voor jeugdkampen/leidersvorming | Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw 

Namens Jeugdvakanties Duinen-Heide,
Rvb.