Een autocar brengt de deelnemers naar de kampplaats.

Zonder tegenbericht verwachten wij je, een half uur op voorhand, aan de aangeduide opstapplaats. Er is, in geval van onvoorziene omstandigheden, kans op een kleine vertraging, maar de autocar kan niet wachten. Indien er een grote vertraging is, brengen we iedereen zoveel mogelijk telefonisch op de hoogte. Let wel:

  • Aan elke opstap plaats zijn er begeleiders voorzien die de kinderen zullen vergezellen tot het vakantiecentrum. De begeleid(st)ers zijn herkenbaar aan de t-shirt of sweater met het logo van Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE.
  • Wij verwachten alle deelnemers tijdig aan de afgesproken opstap- en afstapplaats zodat er geen vertraging ontstaat in de uurregeling. Graag tenminste 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn zodat u ook nog het één en ander kan afspreken met de begeleiders.
  • U kan eventuele medicatie, de medische fiche en klevertjes van de mutualiteit afgeven aan de busbegeleider.
  • Bij de terugreis wordt de bagage van de kinderen gemarkeerd met een gekleurd label dat de afstapplaats aangeeft.

 

De reisroute naar Sint-Pauluscentrum te Rotselaar :

Sint-Pauluscentrum

 
De reisroute naar De Brink te Herentals:
 
De stopplaatsen

STOPPLAATS BRUGGE

De parking ‘kortparkeren” ligt aan de achterkant van het station in Brugge

STOPPLAATS GENT DAMPOORT

 

Tijdens de wegenwerken vlak voor het station is de autocarparking op 100-tal m. langs de voorkant van Station Gent-Dampoort.

.

opstap berchem

STOPPLAATS BERCHEM

De autocarparking is op de BORSBEEKBRUG. Op het plein voor Berchem station volg je de Binnensingel (weg van het station) tot aan de verkeerslichten. Steek daar de straat over en je bent op de Borsbeekbrug (zie pijl) over de ring.

 

STOPPLAATS LEUVEN

Parking Bodart langs de Ring Leuven, ligt aan Capucijnenvoer en het Sportkot naast de viaduct en oprit naar E40.

Parking achterkant Station Vilvoorde

STOPPLAATS VILVOORDE

In het station van Vilvoorde kan je door de tunnel tot aan de autoparking achter het station. De autocar wacht aan de ingang van deze parking.

STOPPLAATS SCHAARBEEK

De autocar stopt voor de ingang van het station te Schaarbeek. Er is een grote parking voor het gebouw en stopplaatsen voor de tram en autobussen. Het station ligt op ca 8km van de stopplaats Vilvoorde.