Met de autocar naar de kampplaats

Een autocar brengt de deelnemers naar de kampplaats.

Zonder tegenbericht verwachten wij je, een half uur op voorhand, aan de aangeduide opstapplaats. Er is, in geval van onvoorziene omstandigheden, kans op een kleine vertraging, maar de autocar kan niet wachten. Indien er een grote vertraging is, brengen we iedereen zoveel mogelijk telefonisch op de hoogte. Let wel:

  • Aan elke opstap plaats zijn er begeleiders voorzien die de kinderen zullen vergezellen tot het vakantiecentrum. De begeleid(st)ers zijn herkenbaar aan de t-shirt of sweater met het logo van Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE.
  • Wij verwachten alle deelnemers tijdig aan de afgesproken opstap- en afstapplaats zodat er geen vertraging ontstaat in de uurregeling. Graag tenminste 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn zodat u ook nog het één en ander kan afspreken met de begeleiders.
  • U kan eventuele medicatie, de medische fiche en klevertjes van de mutualiteit afgeven aan de busbegeleider.
  • Bij de terugreis wordt de bagage van de kinderen gemarkeerd met een gekleurd label dat de afstapplaats aangeeft.

 
De reisroute naar Sint-Pauluscentrum te Rotselaar :

Sint-Pauluscentrum

 
De reisroute naar De Brink te Herentals:
 
De stopplaatsen
De parking ‘kortparkeren” aan de achterkant van het station in Brugge
Tijdens de wegenwerken vlak voor het station is de autocarparking op 100-tal m. van Station Gent-Dampoort.
.
opstap berchem De autocarparking is op de BORSBEEKBRUG. Op het plein voor Berchem station volg je de Binnensingel (weg van het station) tot aan de verkeerslichten. Steek daar de straat over en je bent op de Borsbeekbrug (zie pijl) over de ring.
Parking Bodart langs de Ring Leuven, ligt naast de viaduct en oprit naar E40.
Parking achterkant Station Vilvoorde In het station van Vilvoorde kan je door de tunnel tot aan de autoparking achter het station. De autocar wacht aan de ingang van deze parking.