ZK6: Zomerkamp – Fantastic Beasts – de trollen

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : van dinsdag 20 tot/met vrijdag 30 augustus 2024 
Plaats : in heem Zonnedauw van De Brink, Bosbergen 1 te 2200 Herentals
Een autocar brengt de kinderen naar heem Zonnedauw van De Brink te Herentals
Je vind hieronder de busregeling.

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Zomerkamp 6

Fantastic Beasts: Trollen  
De zoektocht naar de trollen

In veel folklore-verhalen, vooral in Noord-Europa, is een trol een groot, vijandig monster dat vaak wordt afgebeeld als een reusachtig, lelijk en onvriendelijk bovennatuurlijk wezen dat mensen kan opeten. Ze komen voor in oude sprookjes en zijn ook populair in moderne fictie, zoals in Lord of the Rings, Schijfwereld en Harry Potter. 
Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar Noorwegen op zoek naar het koninkrijk van de Trollen. We volgen onbekende sporen, overwinnen hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengen :  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  295 euro of kortingsprijs 260 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen


Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

 

Ga naar inschrijving kampen