ZK3: Zomerkamp – Fantastic Beasts – El Chupacabra

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : van zondag 21 tot/met woensdag 31 juli 2024
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hieronder de busregeling.

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Zomerkamp 3

Fantastic Beasts: El Chupacabra
De zoektocht naar de chupacabra

De chupacabra is een wezen uit Midden-Amerika dat zich zou voeden met het bloed van geiten. Naast Midden-Amerika bestaan ook in de Verenigde Staten verhalen over meldingen van het wezen, vooral in Californië. 

Het uiterlijk van El Chupacabra is onderwerp van veel discussie. Er zijn inderdaad afbeeldingen die beweren El Chupacabra te tonen, maar het is belangrijk om te benadrukken dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor het bestaan van dit wezen. De afbeeldingen die je online kunt vinden, zijn meestal artistieke interpretaties of beweringen van waarnemingen

Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar Zuid-Amerika  waar volgens plaatselijke verhalen nog een chupacabra zou gezien zijn. We volgen onbekende sporen, overwinnen hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengenzie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  295 euro of kortingsprijs 260 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen

 


Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen