ZK4: Zomerkamp – Fantastic Beasts – bigfoot

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : van woensdag 31 juli tot/met zaterdag 10 augustus 2024 
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hieronder de busregeling. aangepast 16/06/24

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Zomerkamp 4

Fantastic Beasts: bigfoot 

De zoektocht naar bigfoot
Bigfoot, ook wel bekend als Sasquatch, is een veronderstelde primaatsoort uit de Verenigde Staten en Canada. Er wordt gesuggereerd dat als Bigfoot bestaat, hij waarschijnlijk afstamt van de Gigantopithecus uit Azië, die dan net als de mens zo’n 13.000 jaar geleden zijn weg over de ijskap tussen Noord-Azië en Canada zou hebben gebaand. Als hij bestaat, zou hij net als de mens rechtop kunnen lopen, met een volwassen lengte van 1,80 tot zo’n 2,50 m en een geschat gewicht van 100 tot 450 kg1.

Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar Canada  waar volgens plaatselijke verhalen nog een Bigfoot zou leven. We volgen onbekende sporen, overwinnen hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengenzie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  295 euro of kortingsprijs 260 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen


Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.
 

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen