———Wist je dat———

… we na elk kamp tal van verloren spullen terugvinden.

Tijdens het kamp en bij het opruimen verzamelen we alle achtergelaten kledij op het rek aan de inkomhal, waar de kinderen ze kunnen terugvinden. Na het kamp worden de verloren kledij naar het secretariaat gebracht. We proberen deze naar de eigenaars terug te bezorgen, maar dikwijls dragen deze spullen geen initialen of merktekens. We bewaren ze in regel een maand tot aan het volgende kamp (of voor de zomerkampen tot eind september). Een gedeelte van de kledij behouden we in reserve voor kinderen die te weinig kledij meebrengen. 
Zie hier voor de lijst van achtergelaten spullen
Contacteer het secretariaat hiervoor.

… de beste manier van rekrutering is “mond aan mond reclame”

Je kan Duinen-Heide geweldig helpen door het uitdelen van flyers op je eigen (vroegere)  school of werk ?! Maar de meest efficiënte manier is ongetwijfeld de “mond aan mond reclame”.  Spreek je vrienden, familieleden, kameraden op school of club aan en vertel hen over je ervaringen op onze kampen en cursussen ! Gebruik die contacten en vriendschapsbanden ! Je kan alle informatie vinden op deze website.
Contacteer het secretariaat en wij bezorgen je de flyers.

… we nog steeds vrijwilligers zoeken.

Duinen-Heide is een vereniging van vrijwilligers.  Terwijl we jongeren zoveel mogelijk willen inzetten op onze kampen en cursussen, hebben we ook nood aan medewerkers die willen instaan voor de omkadering en het runnen van het jeugdverblijfcentrum. De mogelijke taken zijn eindeloos, gaande van kookploegen, permanentie, onderhoud, PR, verbouwingen, …
Contacteer het secretariaat en kijk ook eens bij ‘Vrijwilligers gezocht’