ZK2: Zomerkamp – Fantastic Beasts – Duca, de draak

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : van donderdag 11 tot/met zondag 11 juli 2024
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind binnenkort hieronder de busregeling. 

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Zomerkamp 2

Fantastic Beasts: Duca de draak
De zoektocht naar de drakentempel

In zeer veel oude culturen – van het Nabije tot het verre Oosten en van het Europese tot het Amerikaanse continent – komen drakenverhalen voor. De drakenbeschrijvingen in de vele drakenverhalen tonen treffende overeenkomsten met algemene kenmerken van dinosauriërs.  

In het oude Peru werd de ‘Drakentempel’ bloot gelegd, behorend tot de Moche of Mochica beschaving in de omgeving van de stad Trujillo. Tot de zestiger jaren lag het gebouw onder het zand bedolven, maar is opgegraven en inmiddels bekend geworden van wege de indrukwekkende wandsculpturen en muurschilderingen. Een opvallend en steeds terugkomend thema in deze versieringen is de draak.
Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar Peru, op zoek naar de drakentempel, waar volgens legendes nog een draak zou wonen. We volgen onbekende sporen, overwinnen tal van hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengenzie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  295 euro of kortingsprijs 260 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen

 

 

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen