PA: Paaskamp – Fantastic Beasts – het monster van Loch Ness

PAASVAKANTIE: 

Datum : van maandag 1 tot/met zondag 7 april 2024
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hieronder de busregeling.

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Paaskamp

Fantastic Beasts: het monster van Loch Ness
De zoektocht naar Nessy 

Het monster van Loch Ness, ook wel Nessie genoemd, is een wezen uit de Schotse folklore dat naar verluidt in Loch Ness in de Schotse Hooglanden woont. Ondanks de vele waarnemingen en zoektochten, is er tot op heden geen wetenschappelijk bewijs voor het werkelijke bestaan van “Nessie”
Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar het meer van Loch Ness waar ze ooit zouden gezien zijn. We volgen onbekende sporen, overwinnen tal van hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengenzie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  190 euro of kortingsprijs 170 euro (6 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen

 

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen