Herfstcursus HoofdAnimator

HERFSTVAKANTIE: 

Datum : van maandag 28 oktober tot zondag 3 november 2024
Plaats : In het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 32, 3110 Rotselaar.

Inschrijvingen:  Je moet 15 jaar geworden zijn om de mogen deelnemen aan de cursus en 16 jaar zijn om je attest te kunnen opvragen.
Een autocar brengt de deelnemers van de cursus samen met de kinderen van het Herfstkamp naar het heem in Rotselaar.

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Cursus HoofdAnimator in het jeugdwerk

Hoofdanimator worden is maf, zeker bij Duinen-Heide. Een periode met mega ambiance en tegelijk heel wat nieuwe dingen opsteken die je kunnen helpen als leider tijdens je volgende kamp of werking in je eigen organisatie.

Het traject van Hoofdanimator bestaat uit 2 fasen: Tijdens een 6-daagse cursus krijg je informatie over alle aspecten als begeleider in het jeugdwerk: Je zal na deze cursus heel wat sterker in je schoenen staan, je leert activiteiten in mekaar te boksen. We leren nadenken over onszelf, de leiding en de activiteiten zodat we steeds beter kunnen worden. Je krijgt van ons heel wat tips om een kamp op een vlotte en vooral toffe manier te laten verlopen. Daarna kan je een stage doen in het jeugdwerk of op onze kampen.

Info over het verloop van dit vormingstraject vind je op www.duinen-heide.be/hoofdanimator/


Praktisch :  zie
bagagelijst cursus
Je vind binnenkort hieronder
 de busregeling
Kijk voor meer info over de vereisten en het verloop op : Ikwordleider

Deelname in de kosten : 150 euro over te schrijven op rekening BE96 7895 4232 5705 van Jeugdvakanties Duinen-Heide. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. 
Zie ook kortingen

St Pauluscentrum

 

Ga naar inschrijving vormingen