Met de autocar naar Roosendael

Een autocar brengt de deelnemers naar de kampplaats Roosendael in Sint-Katelijne Waver (nabij Mechelen).

Zonder tegenbericht verwachten wij je, een half uur op voorhand, aan de aangeduide opstapplaats. Er is, in geval van onvoorziene omstandigheden, kans op een kleine vertraging, maar de autocar kan niet wachten. Indien er een grote vertraging is, brengen we iedereen zoveel mogelijk telefonisch op de hoogte.Let wel:

  • Aan elke opstapplaats zijn er begeleiders voorzien die de kinderen zullen vergezellen tot het vakantiecentrum te Sint-Katelijne-Waver. De begeleid(st)ers zijn herkenbaar aan de t-shirt of sweater met het logo van Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE.
  • Wij verwachten alle deelnemers tijdig aan de afgesproken opstap- en afstapplaats zodat er geen vertraging ontstaat in de uurregeling. Graag tenminste 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn zodat u ook nog het één en ander kan afspreken met de begeleiders.
  • U kan eventuele medicatie, de medische fiche en klevertjes van de mutualiteit afgeven aan de busbegeleider.
  • Bij de terugreis wordt de bagage van de kinderen gemarkeerd met een gekleurd label dat de afstapplaats aangeeft.

 

ScreenShot113 De parking aan de achterkant van het station in Brugge
ScreenShot112 Voorkant station Gent-Dampoort
opstap berchem De autocarparking op de BORSBEEK-BRUG. Op het einde van het plein voor Berchem station is dit de brug rechts over de ring. Steek het kruispunt met de verkeerslichten over.
Parking Bodart langs de Ring Leuven, naast de viaduct en oprit naar E40