KK: Kerstkamp – Fantastic Beasts – de yeti

KERSTVAKANTIE: 

Datum : van donderdag 26 tot/met dinsdag 31 december 2024 
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind binnenkort hieronder de busregeling.

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Kerstkamp

Fantastic Beasts: de yeti  
De zoektocht naar een yeti

Het verhaal van de Yeti, ook wel bekend als de ‘Verschrikkelijke Sneeuwman’, is ontstaan in de Himalaya-regio en is nauw verbonden met de aanwezigheid van bruine en zwarte beren. In 1951 vond een Britse ontdekkingsreiziger genaamd Eric Shipton tijdens het zoeken naar een alternatieve route naar de top van de Mount Everest de pootafdrukken van een wezen dat mensachtig leek te zijn. Hij nam een foto en het mysterie van de ‘yeti’ – het Sherpa-woord voor ‘wildeman’ – betoverde de wereld.
Ondanks deze en vele andere verhalen en beweringen, is er tot op heden geen definitief bewijs gevonden voor het bestaan van de Yeti.

Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar Tibet waar sporen gevonden werden van een yeti. We volgen onbekende sporen, overwinnen tal van hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengen :  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  185 euro of kortingsprijs 170 euro (6 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen


Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen