HK: Herfstkamp – Fantastic Beasts – de weerwolf

HERFSTVAKANTIE: 

Datum : van maandag 28 oktober tot/met zondag 3 november 2024 
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind binnenkort hieronder de busregeling.

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Herfstkamp

Fantastic Beasts: de weerwolf 
De zoektocht naar een weerwolf

Een weerwolf is een figuur uit de mythologie. Het geloof in weerwolven is verspreid over de hele wereld, maar de meeste verhalen komen uit de Europese folklore. Het gaat om een mens die bij volle maan in een wolf verandert en mensen en dieren verslindt.  In de 16e eeuw leek Frankrijk te worden geteisterd door een ‘plaag’ van weerwolven, wat blijkt uit het grote aantal rechtszaken over personen die ervan werden verdacht een weerwolf te zijn. Ook in de film “Harry Potter en de Gevangene van Azkaban verandert Remus Lupos in een weerwolf.

Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar en dorpje in Frankrijk waar ooit een witte weerwolf zou gezien zijn. We volgen onbekende sporen, overwinnen tal van hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengen :  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  190 euro of kortingsprijs 170 euro (7 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen