ZK1: Zomerkamp – Fantastic Beasts – fenix

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : van maandag 1 tot/met donderdag 11 juli 2024
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hieronder de busregeling.

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts

Zomerkamp 1

Fantastic Beasts: fenix 
De zoektocht naar de feniks 

De Feniks, ook wel bekend als Phoenix in het Engels, is een mythische vogel uit de Griekse en Chinese mythologie die na een bepaalde periode verbrandt, en daarna uit zijn as verrijst als een nieuwe jonge feniks . Een bekend boek en film waarin een Feniks voorkomt, is de “Harry Potter”-serie van J.K. Rowling. In het bijzonder, “Harry Potter en de Orde van de Feniks” is het vijfde deel in de serieHet is belangrijk om te onthouden dat hoewel de Feniks niet geassocieerd wordt met specifieke fysieke locaties, het een krachtig symbool is van wedergeboorte en vernieuwing in vele culturen over de hele wereld.
Gedurende het kamp trekken we op expeditie naar het meer van Loch Ness waar ze ooit zouden gezien zijn. We volgen onbekende sporen, overwinnen tal van hindernissen, vervullen tal van opdrachten en beleven onverwachte gebeurtenissen.

Meer info over het jaarthema kan je vinden op deze pagina


Meebrengen :  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  295 euro of kortingsprijs 260 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen

 


 

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen