Herfstcursus Hoofdanimator 2022

HERFSTVAKANTIE: 


Wanneer
De volgende cursus HOOFDANIMATOR gaat door tijdens de Herfstvakantie, van maandag 31 oktober tot/met zondag 06 november 2022 en duurt 7 dagen.

Voor wie : Je bent animator geworden en je bent minstens 16 jaar oud. Je kan dus het attest ‘animator’ voorleggen. Als je geen attest kan voorleggen dan kan je een portfolio opstellen dat aantoont dat je minimum 100 u. ervaring hebt opgebouwd in het jeugdwerk sinds je 16 jaar bent.

Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar. Galgenstraat 36 te 3110 Rotselaar. 
Wat doen we ?


Hoofdanimator worden is maf, zeker bij Duinen-Heide. Een periode met mega ambiance en tegelijk heel wat nieuwe dingen opsteken die je kunnen helpen als leider tijdens je volgende kamp of werking in je eigen organisatie.
Je zal na deze cursus heel wat sterker in je schoenen staan, je leert activiteiten in mekaar te boksen. We leren nadenken over onszelf, de leiding en de activiteiten zodat we steeds beter kunnen worden. Je krijgt van ons heel wat tips om een kamp op een vlotte en vooral toffe manier te laten verlopen. 


Hoe geraak je daar ?
Met de autocar:  Een autocar brengt zowel de kinderen als cursisten naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hier de busregeling naar Sint-Pauluscentrum te Rotselaar.

Meebrengen :  zie meenemen op cursus  
Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !
– Vergeet niet om je persoonlijke documentatie, de pleinspelenbundel en heemspelenbundel mee te brengen, die je ontving op de ANI-cursus.

Inschrijven
Je kan inschrijven via onze website op www.duinen-heide.be. Om je traject op te volgen, dien je deze cursus te melden via mijnkadervorming.be. Maar meestal ben je al geregistreerd in je vormingstraject voor animator. Je hebt dan al een KAVO-ID.
De deelnameprijs aan de 6-daagse vormingscursus bedraagt 150 euro te storten rekeningnummer IBAN BE96 7895 4232 5705 van Jeugdvakanties Duinen-Heide. Je kan hiervan een groot deel terugkrijgen via de Jeugddienst van je gemeente (zie kortingen).
Enkele weken voor de aanvang van de cursus ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

 

 

 Ga naar inschrijving vormingen