NK: Natuurkamp – Kempentrail

PAASVAKANTIE: 

Datum : van maandag 8 tot/met zondag 14 april 2024
Plaats vertrek: Station Berchem 
Plaats aankomst: Station Berchem 

In 2024 kiezen we voor het jaarthema “Fantastic Beasts”

 
Dit fietskamp richt zich naar jongeren van 12 t.e.m 18 jaar. Je moet wel wat avontuurlijk en ondernemend zijn ! 
Hierbij is samenwerking onze boodschap!

Natuurkamp – Kempentrail   
Op ontdekking doorheen de Kempen

Gedurende de 2°week van de paasvakantie trekken we er op uit voor een stap- en trektocht van 7 dagen doorheen de Kempen in de provincies Antwerpen en Limburg. We bezoeken natuurreservaten en doorkruisen de Kempen langs landelijke gebieden en tal van bezienswaardigheden. We stappen gemiddeld een 20-tal kilometer per dag.

Overnachtingen ? We overnachten steeds op een andere locatie: in een scoutsheem, mogelijks in tenten op een camping, het provinciaal domein, een boerderij, en ook eens bij mensen thuis, …
Wat doen we ?
Trekken te voet natuurlijk, maar daarbuiten behoren sport en spel ook tot onze dagelijkse activiteiten. We koken ons eigen potje en we nemen ook de tijd om te rusten en mooie plekjes te bezoeken. De nadruk ligt op het beleven, het ervaren, het groepsgevoel,.. Een bezemwagen volgt de groep en zorgt voor de veiligheid, de innerlijke mens en al het materiaal !

Ouders en begeleiders kunnen deze tocht volgen in een gesloten facebookgroep.

Deze trektocht wordt ongetwijfeld een toffe en geweldige ervaring !


Ouders en begeleiders kunnen deze tocht volgen in een gesloten facebookgroep. 
Registreer je en wacht tot je toegelaten word.

Meebrengen :  zie bagagelijst Natuurkamp 
Opgelet :  We overnachten op diverse plaatsen waaronder jeugdverblijfcentra, heem jeugdbeweging, een camping, privé terrein. Breng dus ook een veldbedje en een warme slaapzak mee. 
Deelname in de kosten :  190 euro of kortingsprijs 170 euro. (7 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953.
We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven immers de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken. 

Zie ook kortingen

Enkele weken voor de aanvang ontvang je nog de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

Ga naar inschrijving kampen