Meenemen op tentenkamp

DUINEN-HEIDE biedt u deze handige checklist aan om samen met de kinderen aan te kruisen wat ze allemaal mee nemen. Op deze manier wordt ‘koffers pakken’ een leuke bezigheid.  Alles klaar ? … Prettige vakantie !!

Gelieve alles te tekenen en de markering te vermelden op de medische fiche !!
Je kan ze hier ook downloaden : Bagagelijst TENTENkamp

 

Denk eraan dat alle kampkledij SPEELkledij is. Dure kledij of kledij die niet vuil mag worden zijn onnodig op een kamp. Bij onze activiteiten zal uw kind regelmatig vuil worden, dus enkel kampkledij aub.

Eten
De kookploeg zorgt voor het eten.. Er wordt één warme maaltijd en 2 broodmaaltijden per dag voorzien, aangevuld met een vieruurtje.  Je kan op de medische fiche of bij de inschrijving laten weten als je kind bepaalde dieetvoorschriften, vegetaris of Halal eet. 

Medicatie

  • De medische fiche ingevuld afgeven aan de opstapplaats.  
  • Zorg ervoor dat uw kind zeker zijn identiteitskaart of een kopie ervan op zak heeft, alsook een kleef­briefje van uw mutualiteit voor medicatie.   De identiteiskaart is enkel in het geval dat een bezoek aan een ziekenhuis noodzakelijk is.

Als uw kind medicatie moet nemen, vermeld dan duidelijk het tijdstip en aantal. Medicatie wordt door de EHBO-verantwoordelijke opgevolgd.

Wat zeker NIET meenemen ?

  • Op kamp wordt niet gerookt. Hier worden GEEN uitzonderingen op gemaakt, zelfs met toestemming van de ouders is roken op kamp verboden.
  • Alcohol en drugs zijn uiteraard verboden.
  • Laat je GSM thuis ! 10 dagen terug naar de natuur betekent ook 10 dagen zonder GSM. Wie zijn GSM mee heeft, moet die in bewaring geven bij de kampleiding. Als u in noodgevallen uw kind wil bereiken, telefoneer dan naar het secretariaat of naar de kampleiding.
  • Andere waardevolle spullen laat je best thuis. Als je dit wil meenemen, is dit op eigen verantwoordelijkheid. De leiding en organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van dergelijke spullen. Bovendien is er alleen op de overnachtingsplaatsen electriciteit.

Zakgeld
10 euro is meer dan voldoende. 

Vij noodgevallen, vragen en dergelijke kan u terecht op het secretariaat:
Jeugdvakanties Duinen-Heide
Koning Albertlaan 58 – 3010 Kessel-Lo
Tel: 016-26 17 69 – 
email: info@duinen-heide.be

Ga naar inschrijving kampen