Dikketruiendag 9 februari 2023:
Dikketruiendag wordt #iktrekhetmijaan

Dikketruiendag wordt #iktrekhetmijaan want wat we kunnen doen voor het klimaat, gaat zoveel verder dan een dikke trui aantrekken en de verwarming lager zetten. Stijgende energieprijzen, lange periodes van droogte, overstromingen… tonen ons dat we het anders moeten aanpakken. Steeds meer mensen zetten zich daarom in voor een gezonder klimaat. En dat mag gezien worden! 

Doet jullie school ook mee? Op 9 februari 2023 wordt #iktrekhetmijaan afgetrapt en zetten we alle klimaatacties in de kijker. Jullie actie mag niet ontbreken!

Samen maken we het verschil
#iktrekhetmijaan vertelt een hoopgevend verhaal van vele herkenbare, haalbare en impactvolle klimaatinspanningen van scholen, bedrijven, organisaties en lokale besturen. Zo inspireren we en zetten we ook anderen aan tot actie. Waarom? Omdat we het ons aantrekken, die klimaatverandering, en samen een groot verschil kunnen maken. Ook jouw school is een cruciale motor voor ambitieuze klimaatacties. Trek jij het je ook aan? Doe dan mee met #iktrekhetmijaan en toon via sociale media of andere communicatiekanalen hoe jouw school het verschil maakt.  

Zo doe je mee

  • Plaats op 9 februari 2023 de klimaatinspanningen van jullie school in de kijker.
  • Registreer je actie en maak kans op een leuke prijs.
  • Maak jullie deelname zichtbaar op en rond je school. Gebruik het campagnemateriaal.
  • Toon dat je meedoet door jullie actie met de hashtag #iktrekhetmijaan te delen op social media.

meer info: www.iktrekhetmijaan.be