Meenemen op kamp

DUINEN-HEIDE biedt u deze handige checklist aan om samen met de kinderen aan te kruisen wat ze allemaal mee nemen. Op deze manier wordt ‘koffers pakken’ een leuke bezigheid.  Alles klaar ? … Prettige vakantie !!

 Gelieve alles te tekenen en de markering te vermelden op de medische fiche !!
Je kan ze hier ook downloaden : Bagagelijst zomerkampen

 

Wat niet meenemen!
Uiteraard zijn sigaretten, alcohol, drugs, messen, vuurwerk, … ea gevaarlijke producten niet toegelaten. Waardevolle en dure voorwerpen laat je beter thuis: mp3, PSP, sieraden, parfum, gsm, computerspelletjes, …

Neem geen waardevolle of dure voorwerpen mee op kamp.
Bij verlies of beschadiging nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid!

1.  Handdoeken

We wassen meerdere keren per dag, tussen alle activiteiten door, onze handen met water en zeep. We voorzien daarvoor papieren wegwerp handdoekjes.
Voorzie wel een handdoek voor het wassen en voor het douchen.

2. Spelkledij

  • We gaan op kamp … Geef enkel speelkledij en grief mee dat tegen een stootje kan, mag vuil worden of waarbij het niet zo erg is als het verloren geraakt.
  • We proberen gevonden kledij steeds terug bij de eigenaar te krijgen. Markeer daarom alle kledij en materiaal dat uw kind meebrengt (zie bagagelijst). Stelt u vast dat er kledij verloren is gegaan, neem dan direct contact op met het secretariaat. 

3.  Zakgeld
Een weinig zakgeld (max. 10 euro) is alleen zinvol tijdens de daguitstappen. Zakgeld kan in bewaring gegeven worden en wordt dan genoteerd op een zakgeldfiche bij de kampleiding.

4. Medicatie

  • Gelieve de medicatie afzonderlijk te verpakken en samen met instructies, ziekenfonds-etiketjes en medische fiches af te geven aan de autobusbegeleider!
  • Bij aankomst op de kampplaats is er een middagmaal voorzien, maar geef uw kind alvast een tussendoortje (liefst een drankje) mee.

5. Zwempak

Indien het weer en de corona-maatregelen het toelaten gaan we zwemmen.  Let daarbij op je zwempak, want niet alle modellen zijn overal toegelaten in een zwembad.

zwempak