Traject in 5 stappen

5 stappen : nr 1

Om met een traject te kunnen starten, heb je een KAVO-ID nodig. Registreer je als deelnemer om een KAVO-ID te ontvangen. Meer informatie over hoe je dat moet doen, vind je in de ‘Handleiding voor deelnemers aan een kadervormingstraject’. (koppeling maken naar handleiding veel gestelde vragen)
Eens je geregistreerd bent, kun je via het tabblad ‘Trajectgeschiedenis’ zelf je traject opvolgen.

   
5 stappen : nr 2 Heb je je KAVO-ID ontvangen? Dan kun je op zoek gaan naar een cursus die je graag zou willen volgen. Klik op ‘Zoek een cursus’ voor een overzicht van alle cursussen. Schrijf je vervolgens in via de website van de vereniging. Een cursus duurt 50 uur en kan in één week of in verschillende delen worden gevolgd. Zodra je gestart bent met de cursus, heb je drie jaar de tijd om je traject af te werken
   
5 stappen : nr 3

Ben je geslaagd voor de cursus? Dan kun je aan je stage beginnen. Een stage duurt 50 uur. Klik op ‘Zoek een stageplaats’ om een stageplaats in jouw buurt te vinden.

   
5 stappen : nr 4 Voor je je attest kunt ontvangen, moet je nog deelnemen aan een eindevaluatie van 4 uur. Schrijf je daarvoor in bij de vereniging waar je de cursus volgde. Vergeet niet om je trajectboekje mee te nemen naar de eindevaluatie.
   
5 stappen : nr 5 Ben je geslaagd voor je eindevaluatie? Heeft de vereniging jouw volledige traject ingevoerd op mijnkadervorming.be?
Proficiat! Je kunt nu zelf je attest printen via het tabblad ‘Trajectgeschiedenis’.