Zomerkamp 4 in Oud Station te Oudenaarde

ZOMERVAKANTIE

ZK4: Zomerkamp 4: Op expeditie naar het Tijuca Park.
van woensdag 31 juli tot zaterdag 10 augustus 2019 in Het Oud Station te Oudenaarde.

Het is een feit: Onze planeet wordt bedreigd door een veelvoud aan menselijke activiteiten. Bossen worden gekapt. Er wordt gestroopt op kwetsbare diersoorten. CO2 wordt massaal uitgestoten waardoor het klimaat aan het opwarmen is.

Dit jaar kiezen we voor het jaarthema “Save the planet”
Daarom sturen we onze kinderen op expeditie naar verschillende leefgebieden in de wereld, op zoek en verkenning van bedreigde leefomgeving en diersoorten.ZK4: Zomerkamp 4: Op expeditie naar het Tijuca Park.
Dit park ligt in een regenwoud in de buurt van de Braziliaanse stad Rio. In dit gebied komen apen voor maar ook felgekleurde vogels. Blue is een zeldzame papegaai die te maken krijgt met ontbossing en illegale vangst voor verkoop op zwarte markten.


Datum
: van woensdag 31 juli tot zaterdag 10 augustus 2019
Waar: in Sompelplein 39 te 9700 Leupegem (Oudenaarde)

Een autocar brengt de kinderen naar het heem Het Oud Station te Oudenaarde.
Je vind hier de busregeling naar JVC Oud Station

Meebrengen : zie bagagelijst kamp
Opgelet : er zijn geen hoofdkussens of dekens aanwezig. Onder- en bovenlaken en of slaapzak en kussensloop moet je daarom zelf meebrengen. Opgelet, vergeet je zwempak niet !

Je kan inschrijven via onze website op www.duinen-heide.be. Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

Deelname in de kosten : 275 euro (of 250 euro kortingsprijs) (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953 van Jeugdvakanties Duinen-Heide. Vermeld als rede: “zk4 en naam van het kind”.
Zie voor kortingen