Zomerkamp 2 in Sint-Pauluscentrum Rotselaar

ZOMERVAKANTIE

ZK2: Zomerkamp 2: Op expeditie naar Duffys forest.
van donderdag 11 tot zondag 21 juli 2019 in Sint-Pauluscentrum te Rotselaar

Het is een feit: Onze planeet wordt bedreigd door een veelvoud aan menselijke activiteiten. Bossen worden gekapt. Er wordt gestroopt op kwetsbare diersoorten. CO2 wordt massaal uitgestoten waardoor het klimaat aan het opwarmen is. Daarom sturen we onze kinderen op expeditie naar verschillende leefgebieden in de wereld, op zoek en verkenning van bedreigde leefomgeving en diersoorten.

Dit jaar kiezen we voor het jaarthema “Save the planet”

ZK2: Zomerkamp 2: Op expeditie naar Duffys forest.
van donderdag 11 tot zondag 21 juli 2019 in Sint-Pauluscentrum te Rotselaar.

Skippy de kangoeroe leeft in Australië samen met zijn vrienden emoes en koala’s. Hij houdt van open bosgebieden met eucalyptus en vlaktes.

Datum : van donderdag 11 tot zondag 21 juli 2019.
Waar: in Sint-Pauluscentrum, Galgenstraat 36 te 3110 Rotselaar.

Een autocar brengt de kinderen naar het vakantieheem Sint-Pauluscentrum te Rotselaar.
Je vindt hier de busregeling:Meebrengen : zie bagagelijst kamp
Er zijn hoofdkussens en dekens beschikbaar. Voorzie een sloop en 2 lakens  ofwel een onderlaken en slaapzak. Opgelet, vergeet je zwempak niet !

Je kan inschrijven via onze website op www.duinen-heide.be. Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

Deelname in de kosten : 275 euro (of 250 euro kortingsprijs) (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953 van Jeugdvakanties Duinen-Heide. Vermeld als rede: “zk2 en naam van het kind”.
Zie voor kortingen

Ga naar inschrijving kampen