Kerstcursus Hoofdanimator

Datum/Tijd
Date(s) - 26/12/2019 - 31/12/2019
Hele dag


KERSTVAKANTIE: 

Wanneer
De volgende cursus HOOFDANIMATOR gaat door tijdens de Kerstvakantie van donderdag 26 tot dinsdag 31 december 2019 en duurt 6 dagen.

Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Een autocar brengt zowel de kinderen als cursisten naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hier de busregeling naar Sint-Pauluscentrum te Rotselaar

Wat

Hoofdanimator worden is maf, zeker bij Duinen-Heide. Een periode met mega ambiance en tegelijk heel wat nieuwe dingen opsteken die je kunnen helpen als leider tijdens je volgende kamp of werking in je eigen organisatie.
Je zal na deze cursus heel wat sterker in je schoenen staan, je leert activiteiten in mekaar te boksen. We leren nadenken over onszelf, de leiding en de activiteiten zodat we steeds beter kunnen worden. Je krijgt van ons heel wat tips om een kamp op een vlotte en vooral toffe manier te laten verlopen

Waar 

In het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar.  Galgenstraat 36 te 3110 Rotselaar. Dit vakantiehuis bevindt zich midden in bossen.
Met de autocar, samen met de deelnemers aan het kamp:

Met de wagen:
Neem de autosnelweg A2-E314 (Leuven-Hasselt-Genk) tot aan afrit 21 richting Rotselaar.
Volg richting Rotselaar (+/- 500m) tot aan het rond punt. Daar rij je rechts richting Aarschot.
Voorbij de lichten van Wezemaal is het nog 1.5 km. 100 m voor de AVIA pompstation ziet u de pijlen Sint-Pauluscentrum staan.

Inschrijven

De deelnameprijs aan de 6-daagse vormingscursus bedraagt 150 euro te storten rekeningnummer IBAN BE96 7895 4232 5705 van Jeugdvakanties Duinen-Heide. Je kan hiervan een groot deel terugkrijgen via de Jeugddienst van je gemeente (zie kortingen)

Je kan ook inschrijven via onze website op www.duinen-heide.be.   Enkele weken voor de aanvang van de cursus ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.