Het tentenkamp in Fort van Oelegem

ZOMERVAKANTIE

TTK: Tentenkamp: Op expeditie naar het fort van Oelegem
van zondag 21 juli tot woensdag 31 juli 2019 (vanaf 10 jaar) in het Fort van Oelegem (Ranst).

Door een plaag van de processierups in het Fort van Oelegem (Ranst) is het tentenkamp moeten uitwijken naar een nieuwe kampplek in de Hoge Rielen te Kasterlee (zie kamp 3).

Het is een feit: Onze planeet wordt bedreigd door een veelvoud aan menselijke activiteiten. Bossen worden gekapt. Er wordt gestroopt op kwetsbare diersoorten. CO2 wordt massaal uitgestoten waardoor het klimaat aan het opwarmen is. Daarom sturen we onze kinderen op expeditie naar verschillende leefgebieden in de wereld, op zoek en verkenning van bedreigde leefomgeving en diersoorten.

Dit jaar kiezen we voor het jaarthema “Save the planet”

TTK: Tentenkamp: Op expeditie naar het fort van Oelegem
van zondag 21 juli tot woensdag 31 juli 2019 (vanaf 10 jaar) in het Fort van Oelegem (Ranst).

Vleermuizen voelen ze zich thuis in het Fort van Oelegem. Door het verdwijnen van hun jacht­gebieden, verblijfplaatsen en het gebruik van pesticiden dreigen deze dieren uit te sterven. Vampie de vleermuis, toontje je hoe ze leven.

Datum : van zondag 21 tot woensdag 31 juli 2019
Waar: Verblijfsdomein De Hoge Rielen – Molenstraat 62 – 2460 Kasterlee 

Meebrengen : zie bagagelijst kamp
We brengen 99% van de tijd in de buitenlucht door, dus beter iets te veel kledij dan te weinig. We slapen niet in het fort zelf, maar in een tentenkamp naast het fort. We slapen in tenten, dus voorzie in een veldbedje met matras, of slaapmatje en breng een slaapzak mee. Opgelet, vergeet je zwempak niet !

Je kan inschrijven via onze website op www.duinen-heide.be. Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

Deelname in de kosten : 275 euro (of 250 euro kortingsprijs) (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953 van Jeugdvakanties Duinen-Heide. Vermeld als rede: “TTK en naam van het kind”.

Zie voor kortingen

In principe brengen de ouders de kinderen zelf naar het Fort van Oelegem.
Er is een mogelijkheid om aan te sluiten bij de reisroute van de autocar. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.

fort-oelegem IMG_2444

 

 

 

 

Ga naar inschrijving kampen