Home 4

Jeugdkampen


Dit jaar organiseert Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE opnieuw 11 kampen van 11 dagen in de zomer en 7 dagen in de andere vakanties.

We gaan ook in 2019 verder op tournée doorheen Vlaanderen. Onze kampplaatsen zijn Roosendael in Sint-Katelijne-Waver, Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, De Schildpadhoeve in Retie, Hangaar 35 op De Hoge Rielen in Kasterlee en het Oud Station te Oudenaarde. Het tentenkamp gaat zoals steeds door in het Fort van Oelegem (Ranst).

Meer info over 2019 vind je op JVDH kampboekje 2019.

Ga naar data kampen Ga naar inschrijving kampen


cropped-fotos-Kamp-1-051.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij zoeken nog enkele enthousiaste jeugdleiders !

Duinen-Heide is een vereniging van vrijwilligers. We zoek nog een aantal jongeren, vanaf 15 jaar, die graag met kinderen werken en mee op kamp willen gaan als animator. Je hoeft niet persé een attest van animator te bezitten, maar het is wel een pluspunt. Het belangrijkste is dat je kinderen kan animeren en kan samenwerken met andere jeugdleiders. Meer info: link naar vrijwilligers gezocht.

Gezocht : kookouders of kookfamilies

Wij zoeken enkele kookouders ter versterking en/of vervanging van bestaande kook-families. Voor deze zomer hebben we nog een kookouder nodig voor 5-11 juli en 31/6 tot 10 augustus.
Je mag een alleenstaande of een koppel zijn, vrienden of familieleden, oud-leiding of ouders van leiding, … het maakt allemaal niet uit als je maar graag eten bereid voor een groep kinderen en hun leiding. Iets voor jou ? Laat ons snel iets weten aub !! Suggesties steeds welkom !
Info op : info@duinen-heide.be of tel. 016-26 17 69

Nog enkele dagen tot aan de start van de zomerkampen 2019

Print Friendly, PDF & Email