Zomerkamp 2 – The pony express

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : maandag 11 tot/met donderdag 21 juli 2022
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hieronder de busregeling :Autocar regeling Kamp 2

In 2022 kiezen we voor het jaarthema Far West stories

Zomerkamp 2

The pony express
Een postroute te paard

Voor het verhaal van onze themakampen keren we in onze verbeelding terug naar het begin van de jaren 1800 toen kolonisten vanuit de 13 kolonies aan de Oost-kust van Amerika verder naar het westen trokken om zich daar te vestigen en een nieuw leven te beginnen. De meeste kolonisten waren gewone boeren die een ranch startten met koeien en landbouw.
Maar natuurlijk trokken nieuwe steden ook boeven aan die op hun manieren gemakkelijk geld wilden verdienen: een bankroof, een trein beroven, goudzoekers, … Ruzies werden beslecht op straat of in de saloon. Er kwamen sherrifs, marchall’s en zelfs rangers.


Meebrengen :  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  285 euro of kortingsprijs 250 euro (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953. We vragen om minstens een voorschot te betalen van 75 euro bij de inschrijving.  Je bent ingeschreven van het moment dat we je inschrijving bevestigen, ook al is dit voorschot nog niet betaald. We geven de mogelijkheid om een soepele betalingsregeling af te spreken.  Lees de annulatievoorwaarden !
Zie ook voor kortingen

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen