Kerstkamp BOX 10

KERSTVAKANTIE: 

Datum : van zondag 26 tot/met vrijdag 31 december 2021.
Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Galgenstraat 36, 3110  Rotselaar (Wezemaal)

Om het corona-virus buiten onze kampen te houden, volgen we nog de algemene hygiëne-maatregelen. 

Een autocar brengt de kinderen naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hier de busregeling naar Sint-Pauluscentrum te Rotselaar:

In 2021 kiezen we voor het jaarthema “Out the box”.

 
out of boxHerfstkamp

Dit jaar wordt – en niet alleen omwille van corona –  een speciaal kampjaar.  We willen activiteiten doen die “out of the box” zullen zijn, anders dan gewoonlijk, uitdagend, onverwacht.  We verklappen beetje bij beetje het kampthema, oa via onze sociale media en via www.duinen-heide.be/box. Zoek de doos en laat je verrassen. Er staan 10 dozen klaar voor de 10 themakampen. Op regelmatige tijdstippen geven we een nieuwe opdracht.

Tijdens het kamp zal er aan de ingang een mysterie-box staan waarin we elke dag een boodschap of voorwerp ligt dat verwijst naar een volgende activiteit. Om de sleutel te vinden moet je verder kijken dan je neus lang is: dus out of the box denken. Twee personages Piko en Bello zullen ons daarbij helpen en inspireren.


Meebrengen
:  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. In de slaapkamers dragen we pantoffels. Vergeet niet om ze mee te brengen !

Deelname in de kosten :  170 euro of kortingsprijs 160 euro. (6 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953.
Zie ook kortingen

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

St Pauluscentrum

Ga naar inschrijving kampen