Kerstcursus Hoofdanimator: geannuleerd

KERSTVAKANTIE: 


Wanneer
De volgende cursus HOOFDANIMATOR gaat door tijdens de Kerstvakantie van donderdag 26 tot dinsdag 31 december 2020 en duurt 6 dagen.

Om het corona-virus buiten onze cursussen te houden neemt het hele jeugdwerk vanaf 23/10 maatregelen volgens Code Rood. Dat betekent dat overnachtingen niet meer mogen.  Deze cursus wordt daarom geannuleerd.

Meer info daarover vind je hier.

Voor wie: Je bent animator geworden en je bent minstens 16 jaar oud. Je kan dus het attest ‘animator’ voorleggen. Als je geen attest kan voorleggen dan kan je een portfolio opstellen dat aantoont dat je minimum 100 u. ervaring hebt opgebouwd in het jeugdwerk sinds je 16 jaar bent.

Plaats : in het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar. Galgenstraat 36 te 3110 Rotselaar. Dit vakantiehuis bevindt zich midden in bossen.

Wat doen we ?

Hoofdanimator worden is maf, zeker bij Duinen-Heide. Een periode met mega ambiance en tegelijk heel wat nieuwe dingen opsteken die je kunnen helpen als leider tijdens je volgende kamp of werking in je eigen organisatie.
Je zal na deze cursus heel wat sterker in je schoenen staan, je leert activiteiten in mekaar te boksen. We leren nadenken over onszelf, de leiding en de activiteiten zodat we steeds beter kunnen worden. Je krijgt van ons heel wat tips om een kamp op een vlotte en vooral toffe manier te laten verlopen


Hoe geraak je daar ?

Met de autocar:  Een autocar brengt zowel de kinderen als cursisten naar het Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
Je vind hier binnenkort de busregeling naar Sint-Pauluscentrum te Rotselaar
.

Met de wagen:
Neem de autosnelweg A2-E314 (Leuven-Hasselt-Genk) tot aan afrit 21 richting Rotselaar.
Volg richting Rotselaar (+/- 500m) tot aan het rond punt. Daar rij je rechts richting Aarschot.
Voorbij de lichten van Wezemaal is het nog 1.5 km. 100 m voor de AVIA pompstation ziet u de pijlen Sint-Pauluscentrum staan.

Inschrijven

Om je traject op te volgen, dien je in te schrijven via mijnkadervorming.be. Maar meestal ben je al geregistreerd in je vormingstraject voor animator. Je hebt dan al een KAVO-ID. Je kan ook inschrijven via onze website op www.duinen-heide.be.
De deelnameprijs aan de 6-daagse vormingscursus bedraagt 150 euro te storten rekeningnummer IBAN BE96 7895 4232 5705 van Jeugdvakanties Duinen-Heide. Je kan hiervan een groot deel terugkrijgen via de Jeugddienst van je gemeente (zie kortingen).
Enkele weken voor de aanvang van de cursus ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

 Ga naar inschrijving vormingen