Fietskamp 2021

ZOMERVAKANTIE: 

Datum : zaterdag 10 juli tot/met dinsdag 20 juli 2021
Plaats vertrek: Berchem Station op zaterdag 10/7/2021
Plaats aankomst: Gent, Paul De Smet- De Nayer-Park op dinsdag 20/07/2021.

Dit kamp mag opnieuw doorgaan,maar om het corona-virus buiten onze kampen te houden zijn nog  hygiëne-maatregelen van kracht. 

In 2021 kiezen we voor het jaarthema “Out the box”.

 
out of boxFietskamp 2021

Dit jaar wordt – en niet alleen omwille van corona –  een speciaal kampjaar.  We willen activiteiten doen die “out of the box” zullen zijn, anders dan gewoonlijk, uitdagend, onverwacht.  

Deze zomer trekken we er op uit met de fiets, langs veilige landelijke gebieden  en bezienswaardigheden. We overnachten elke dag op een andere locatie. We koken ons eigen potje. Uiteraard nemen wij ook de tijd om te rusten, bezoeken we tal van bezienswaardigheden en voorzien we ook spel en sport.
Vanaf 12 jaar kan je mee. Je moet wel wat avontuurlijk en ondernemend zijn! Samenwerking is de boodschap ! Aan dit kamp is ook voor jou enige voorbereiding nodig. Zorg voor een fiets die in orde is. In beperkte mate kunnen we daarbij helpen! De fietsen worden een aantal dagen op voorhand verzameld. Wij vertrekken vanuit Antwerpen en komen 10 dagen later aan in Gent.

Ouders en begeleiders kunnen hun jongeren volgen via een gesloten facebookgroep.


Meebrengen
:  zie bagagelijst kamp

Opgelet :  Breng steeds een onderlaken en een kussensloop mee. Daarnaast kan je een slaapzak meebrengen ofwel een laken en een deken. Hoofdkussens zijn beschikbaar. 

Deelname in de kosten :  285 euro of kortingsprijs 250 euro. (11 dagen) over te schrijven op rekening BE53 7895 5476 5953.
Zie ook kortingen

Enkele weken voor de aanvang ontvang je de laatste praktische afspraken en een afrekening voor het resterende bedrag.

Ga naar inschrijving kampen