Vormingsweekends

Naast de cursussen animator, hoofdanimator en instructeur worden er tijdens het schooljaar verschillende vormingsweekends georganiseerd. Deze weekends zijn niet verplicht, maar worden toch ten zeerste aanbevolen.  Ook nadat je je attest ontvangen hebt, kan je je verdiepen/specialiseren in de thema’s die we aanbieden op de vormingsweekends. Dit weekend is een must als terugkoppeling naar de cursus of een voorbije kampperiode.  Het programma kan gaan over zeer verschillende onderwerpen uit het jeugdwerk.

Vormingsweekend september  :
van vrijdag 22 tot/met zondag 24 september 2017 in het Jeugdverblijfcentrum Heywijck te Sint-Niklaas.  Zie leidersweekend-september.

Vormingsweekend mei : nog te plannen
van vrijdag 27 tot/met zondag 29 april 2017 (Feestdag di.1/5/2018), in het Jeugdverblijfcentrum Heywijck te Sint-Niklaas

Voorwaarden en bijdrage

  • Voor de deelname aan een vormingsweekend vragen we een bijdrage van 30 euro in de kosten te storten op rekening BE96 7895 4232 5705 van Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE. Vergeet niet om je naam, voornaam en vormingsweekend te vermelden.
  • Je zorgt zelf voor vervoer naar de locatie. We proberen wel, indien mogelijk, zoveel mogelijk in groep te reizen of via car-pooling.
  • Meer info krijg je bij de laatste info van het weekend.

Na de vorming krijg je een bewijs van deelname zodat je een deel van je bijdrage kan recupereren.
Zie bij Evenementen onderaan deze pagina voor de data van het volgende vormingsweekend.

 

Meer info :qrcode
zie algemene voorwaarden
zie wat meenemen

 

Print Friendly, PDF & Email