Leidersweekend mei 2018

Mei-weekend

Wanneer: Dit vormingsweekend gaat door van vrijdagavond 27 tot/met maandag 30 april  2018 in Heem Heywijck te Sint-Niklaas.  We verwachten iedereen op vrijdag tussen 19 uur en 20 uur ofwel ter plaatse ofwel aan het station van Sint-Niklaas.

Voor wie:  Voor alle jeugdleiders van Duinen-Heide en iedereen die wil. Het wordt opnieuw een leerrijk en fantastisch weekend met allerlei thema’s. Een weekend om elkaar ook terug te zien.

Waar: Heem Heywijck,  Lange Rekstraat 52 te 9100 Sint-Niklaas.
We doen een oproep voor car-pooling. Dat wil zeggen dat wie over een auto beschikt andere deelnemers meeneemt. 
Laat ook weten als je graag zou willen meerijden.  We spreken dan vrijwilligers aan in je buurt. Het minibusje vertrekt vanuit Leuven.

Neem je de trein ? Kom dan tot het station van Sint-Niklaas met een Go-pass -1 dag (6,40 euro). Bel 0468 20 50 20 en dan komen we je aan het station ophalen.

Wat gaan we doen 

Vormingsweekend

  • Voorbereiden van uw eigen kamp(en)
  • De nieuwe privacywet vanaf 25 mei 2018
  • Voorbereiding met hobbyclubs, themawerking, …
  •  Ontspannende activiteiten voor de leiding (nog in te vullen)
  • Op zaterdagnamiddag worden we uitgenodigd in het Fort van Oelegem, In ruil voor enkele klusjes worden we getrakteerd op een barbecue.
  1. Feedbackmoment kadervorming (zondagvoormiddag 29/4/2018) Laat ons weten als je aan het feedbackmoment meedoet en breng dan zeker je trajectboekje mee !
  2. Op maandag vertrekken we in de namiddag naar de BLO-school De Sprong te Kortrijk voor de Spaghetti-avond.Laat ons weten of je op maandagavond wil blijven slapen in de sportzaal van de school.
    Doel is via dit evenement bekendheid maken in deze hoek van Vlaanderen.


Meebrengen : Gemakkelijke kledij voor 3 dagen, breng zeker een warme slaapzak en onderlaken en/of een deken, schrijfgerief,  je documentatie.

Deelname in de kosten : 30 euro over te schrijven op rekening BE96 7895 4232 5705. (kan je dit financieel niet betalen, laat het dan wel weten !)

Inschrijven : zo vlug mogelijk via de website, per email naar info@duinen-heide.be of gsm naar 0468-20.50.20. of tel. 016-26.17.69.
Laat weten of je mee wil/kan carpoolen ?