Kampen

Dit jaar organiseert Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE opnieuw 11 kampen van 11 dagen in de zomer en 7 dagen in de andere vakanties.

Sinds september gaan wij tot aan de zomer van 2019 op tournée doorheen Vlaanderen. Onze kampplaatsen zijn Roosendael in Sint-Katelijne-Waver, Sint-Pauluscentrum te Rotselaar, Ter Loo in Pepingen, De Schotte te Aalst en het Oud Station te Oudenaarde. Het tentenkamp gaat zoals steeds door in het Fort van Oelegem (Ranst).

Meer info download het JVDH kampboekje 2018.

Ga naar inschrijving kamp


cropped-fotos-Kamp-1-051.jpg

 

Ook dit jaar hebben we op alle kampen minstens een min-12 jarigen en een plus-12 jarigen groep. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zijn er per kamp 3 of 4 leefgroepen, waarvan één de plus12-jarigen

De 6 -12 jarigen
De 6 tot 12-jarigen schrijven in voor een themakamp met een sfeervol eigen verhaal dat de rode draad vormt tussen alle activiteiten. We spelen in de bossen, gaan op stap, spetsen en ravotten in het water, bouwen kampen, trekken op speurtocht, … Het wordt reuze gezellig ! Verkleedkledij is meer dan welkom !

Zie data jeugdkampen

De 12 -16 jarigen
De 12 tot 16-jarigen kruipen in de huid van figuren uit een verhaal van een land, een werelddeel : , …  Je wordt keer op keer op de proef gesteld in sport– en bosspelen, natuurtochten, oriëntatielopen, kaartlezen, exploraties, touwenparcours, klimmen, sjorren, een potje koken, een kampvuur, ravotten  …

Zie data jeugdkampen

Ga naar inschrijving kamp


In 2018 kiezen we voor “Fantasia” als verhalend kader voor alle activiteiten.
Voor meer uitleg zie de link het jaarthema.thema Fantasia

Meer info download het JVDH kampboekje 2018.

Fantasie


Print Friendly, PDF & Email